+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Beskyd Hotel Trojanovice Recenze

Hodnocení hotelu

81%
Velmi dobré

dle 17 recenzí

  • Personál

    85%
  • Čistota

    87%
  • Vybavení

    79%
  • Pohodlí

    72%
  • Poměr cena/kvalita

    84%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
  • rodina se staršími dětmi
  • mladý pár
Seřadit od:
Zobrazit:

Marie

dospělý pár, 13.9.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
72 %
  • Vstup do hotelu, restaurace s jídelnou.

  • V koupelně se nedá větrat, není kam pověsit oblečení, možná křeslo ke stolku v pokoji. V pokoji není ramínko a skříň na šaty. Dva dny po sobě jsme měli stejnou snídani (vajíčka, párek).

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Ondrej

skupina přátel, 15.7.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
84 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Jana

dospělý pár, 8.7.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
76 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 26.5.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Krásný pokoj za super cenu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 29.12.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
60 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 27.8.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
84 %
  • Ochotný a milí personál, možnost mít psa

  • Tmavá barva na WC a ve sprchách. Když se vejde do haly, tak smrad z cigaret.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Josef

dospělý pár, 27.8.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lenka ŠMÍDOVÁ

dospělý pár, 17.8.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
60 %
  • Nebylo nám řečeno že v hotelu je soustředění mladých děvčat asi mažoretky. Takže hrůza a strašný rámus. Chtěli jsme klidnější ubytování na horách.

Personál
10
Služby
2
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 13.8.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
68 %
  • Vše až na obsluhu...

  • obsluha...

Personál
4
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Adéla

rodina s malými dětmi, 30.7.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Individuální přístup, což se dnes už moc nevidí, jídlo chutné, cenově dostupné, velice vstřícná komunikace s provozovateli, ať už restaurace, která je součástí hotelu, či hotelu samotného, za sebe mohu být spokojen, vše odpovídá této cenové kategorii

  • Nadměrný hluk ubytovaných dětí, zřejmě tábor, ale dá se to vydržet...Jinak nic....

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 16.6.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Milan Šnorek

jednotlivec, 15.6.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 10.6.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Soňa

jednotlivec, 26.2.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
68 %
  • Vyhovuje mi nízká cena. Jídlo bylo vynikající.

  • Katastrofální je všude přítomný cigaretový kouř. Sprchy jsou trvale načichlé. Nepříjemné bylo pořádání plesu v době mého pobytu, na který jsem nebyla předem upozorněna (očekávala bych např. slevu). Mimo hluku, který bych pochopila, mě nad ránem vzbudil cigaretový kouř v mém pokoji. Špatně se mi dýchalo a to nejsem astmatik ani alergik. Stejně tak večeřet v zakouřené restauraci bylo nepříjemné. Nedoléhajícím oprýskaným oknem táhlo (zima mi nebyla díky topení, které hřálo až moc). Matrace postelí jsou hrbolaté. Vzhledem k tomu, že jsem byla v tomto hotelu dlouhodobě ubytovaná někdy před 30 lety, udivilo mě, že se toho moc nezměnilo. Snad jen polepení pódia v tanečním sále nevkusnými zrcadly...

Personál
8
Služby
6
Čistota
10
Komfort
4
Cena/kvalita
6

Ludmila Holerová

jednotlivec, 23.9.2016

Napajedla Česká republika

  • Celkové hodnocení
80 %
  • V hotelu se mi libilo ubytovaní až na několik drobností.Byla tam velmi dobra strava, na snídaně nemohu nic podotknout a obědy byly velmi chutné.

  • Jak jsem uvedla ,tak ubytování bylo v pořadku až na to že v pokoji nebyl stůl ani židle ,protože bylo v počátku dost nevlídno, tak jsem hledala nějakou společenskou místnost kde by jsme se mohli posadit a třeba si zahrat nějakou společenskou hru.Prostor v přizemi je dost nevlídný a myslím že pro děti 10-15 let je lepe když mohou být třeba v herně.Taky jsem postrádala nějakou knihovnu.Mě se kniha už do batohu nevešla..Tak to jsou věci které mi chyběly .Nejsem od toho si zajit na pivo jenže celý den se v restauraci nedá sedět.Takže velmi rada se tam vratím ale tyto drobnosti potřebuji k životu .Přeji vam pěkný zbytek dne Ludmila Holerová s přáteli

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 6.8.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
53 %
  • Obsluha jídlo

  • Jiný pokoj než jsme si objednali zkoro zadny přítok teple vody na pokoji tak i v pánského sprše

Personál
0
Služby
0
Čistota
8
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Anonym

jednotlivec, 29.7.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10